Wie ben ik?

Ik ben Marleen Bosch en ik geef met heel veel plezier muziekles.

Het is zo geweldig om te zien wat muziek met kinderen doet. Ik vind het heel bijzonder om de ontwikkeling van deze jonge kinderen van dichtbij mee te mogen maken. Door bezig te zijn met verschillende aspecten van muziek worden veel ontwikkelingsgebieden gestimuleerd en zie je de vooruitgang.

Ik doet dit werk nu 6 jaar en het was voor mij een heel logische stap om de post-hbo opleiding tot muziek op schoot docent te gaan doen.

Nadat ik 15 jaar in het basisonderwijs had gewerkt was ik toe aan een nieuwe stap. Intussen was ik moeder van een tweeling geworden en genoot ik ontzettend van deze twee kleine kindjes die zo puur op alles reageerden en zoveel in zich opnamen.

Al vanaf mijn jeugd ben ik zelf uitvoerend zangeres en dus was het heel logisch om ook met mijn eigen kinderen muziek te maken en te zingen.  Ik zag hoe mijn kinderen genoten van het samen muziek maken.
De nieuwsgierigheid en leergierigheid op deze leeftijd is groot. Voor mij is het heel vanzelfsprekend dat ik mijn kinderen muziek bijbreng en het samen met hun beleef.

In mijn lessen geef ik ouders en kinderen de mogelijkheid dit ook te beleven. Het enthousiasme word aangewakkerd en handvaten worden gegeven zodat er ook thuis muziek gemaakt word.

 

IMG_7552